5 Views
Published
Vlogen er stappfull av alt dere liker; urban exploring i forlatt fabrikk, graffiti midt på Aker Brygge, tur til Asdøljuvet med alle idiotene, 17. mai party, premierefest for tv-serien Influenserne - og ikke minst et (trist) innblikk i shoppingvanene mine!
Det kommer for øvrig fortsatt video om klær og klesskap og alt det der, men det blir ikke før etter sommeren, tror jeg! Lurer du på noe, har du ønsker, eller likte du noe spesielt godt?? Skriv gjerne til meg i kommentarfeltet! :)

LINK I BIO:

Vlog fra Asdøljuvet i 2017: https://youtu.be/fpjrzgbYDlg

Maleriet på Aker Brygge skal auksjoneres bort - og pengene går til Natur og Ungdom etter mitt ønske. Hvis du er nysgjerrig og kanskje ønsker å by, så finner du auksjonsiden finner du her: https://www.burgerjoint.no/Nyheter/Art-wall

Følg meg i sosiale medier - @konghalvor alle plasser.
Facebook: https://www.facebook.com/konghalvor
Husk å høre på podkasten vår «Gutter på 30» som kommer ut hver eneste fredag! Den finner du i podkast-appen, Acast og Spotify.

Hvis du er nysgjerrig på venne mine, så kan du jo sjekke dem ut på Instagram! @egilellevill @mikkal87 @christinekrieg @dennisvareide @magnebarr @golnboi @christrayjansen og selvfølgelig @prinsrambo
Category
Sweden


Be the first to comment


stat4u